O nás

 

Na začátku všeho byla moje vášeň k módě. Již v roce 2002 jsem si otevřela první butik a od roku 2006 jsem se začala profesně věnovat módě jako osobní stylistka. Setkávala jsem se se ženami a muži a chodila s nimi do obchodních domů nakupovat oblečení. S postupem času jsem přestávala být spokojená s nabídkou oblečení, jejím designem, střihy materiály a také celkovým zpracováním. Hledala jsem pro své klientky jiné alternativy, ale nabídka byla všude stejná a jednotvárná. Začala jsem vnímat, že celkové prostředí při nákupu v obchodech je nepříjemné, nepohodlné, stresující a přestávají nám ženám dělat radost. Měla jsem jasné představy o tom, jak by měl nákup probíhat, v jakém prostředí, s jakou nabídkou oblečení. Žádné takové místo neexistovalo. Proto jsem si ho musela vytvořila sama. Dala jsem dohromady několik šikovných lidí a k mojí obrovské radosti, jsem na jaře 2018 otevřela Ateliér stylu & privátní butik s italskou módou v Praze, ve kterém se realizují všechny moje vize.

Pravidelně jezdím do Itálie vybírat oblečení, které je zajímavé designem, má kvalitní, příjemné materiály a je střihově vhodné pro české ženy. Osobně se můžu zaručit, že vše co nabízím prošlo mýma rukama a vidělo moje oko, materiály i střihy jsou kvalitní. Ženy u mě nejenom nakupují, ale učí se vybírat oblečení přímo k jejich typu postavy a stylu tak, aby jim zároveň pasovalo do jejich šatníku. Nabídka oblečení je koncipována tak, abyste si na jednom místě vybrala celé outfity a nemusela již chodit do jiných obchodů. Vše zde zároveň perfektně zkombinujeme, a klientka si odnese domů oblečení, ze kterého lze vytvořit několik outfitů. Ušetří si čas i peníze. Podrobnější informace o celém konceptu najdete na mých stránkách www.lenkazelenohorska.cz . Protože klientky přibývaly a s tím přibývaly i dotazy, kde se dá oblečení koupit mimo Prahu, tak bylo dalším logickým krokem vytvoření e-shopu. Osobní stylistka rozšiřuje naše kvalitní služby a jedinečný přístup i za hranice kamenného obchodu.

Přeji si, aby každá žena měla možnost dobře se obléknout.  Abyste na ulicích zářily a ostatní ženy se vás ptaly, kde nakupujete. Vyzkoušejte nás, pište nám, volejte nám, buďte s námi v kontaktu a staňte se součástí rodiny, která miluje módu.

Těším se na vás! Lenka

  

 

 

Zpět do obchodu